Solarij - Estetski studio / Kozmetički salon DEMETRA, Kornić - Krk, HrvatskaSunčanje u solariju s Collagen Pro Tan lampama je efikasan, preporučljiv način za postizanje tamnog, brončanog tena, a istovremeno potičemo proizvodnju kolagena, vitamina D, oksigenizaciju, smanjuju se fine linije bora, ožiljci, celulit…  

U salonu Vam je na raspolaganju stojeći solarij SunVision by Alisun V200xxl.

U njemu se može sunčati bez bojazni jer se lampe redovito kontroliraju i odobravaju od Ministarstva zdravstva RH za korištenje solarija u salonu.

Kontrolirano sunčanje u solariju nije štetno, pozitivno djeluje na organizam, ubrzava rad psihe, uklanja depresiju, stimulira imunitet…

Sunčanje je poželjno i u zimi jer potiče stvaranje vitamina D pa se posebno preporuča osobama koje imaju reumatske tegobe, probleme s kostima i kožom (psorijaza, akne)…

Najvažnije je ne pretjerati sa sunčanjem u solariju (godišnje do 50 puta), a poželjna je pauza između sunčanja od 48 sati.
Brzina postizanja željene boje najviše ovisi o fototipu kože.

Solarij se ne preporuča: mlađima od 16 godina; osobama sa osjetljivom, svijetlom kožom (svijetlim očima i kosom); osobama s velikim brojem madeža; osobama koje imaju karcinom kože; osobama koje konzumiraju lijekove (antibiotici…); trudnicama.

U solariju se koriste zaštitne naočale. Kod osjetljive, svjetlije kože mogu se koristiti kreme sa zaštitnim faktorom, te preparati za sunčanje u solariju za postizanje jače boje i njegu kože.

Korištenje stojećeg solarija je higijensko jer se koristi jednokratni podložak za stajanje, a lampe solarija su udaljene od tijela.
Designed by ProBiz

© 2015 - Estetski studio DEMETRA. All Rights Reserved.